портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 26 січня

Опубліковано 26 січня 2023 року, 11:11

Напередодні росіяни  обстріляли психіатричну лікарню у Краматорську — вчетверте з початку повномасштабного вторгнення. На момент вчорашнього обстрілу в одному з корпусів перебувало зо два десятки людей. На щастя, ніхто з них не постраждав, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Волноваському напрямку під інтенсивним вогнем Вугледарська громада: пошкоджено 17 будинків у Вугледарі, 8 у Богоявленці; постраждали Пречистівка і Новоукраїнка.

На Донецькому напрямку напередодні росіяни обстріляли Курахове і Дачне зі Смерчів — у селі пошкоджено двоповерхівку і гараж. В Авдіївці впродовж ночі були численні поодинокі обстріли та один масований артобстріл, сьогодні зранку — обстріли з артилерії, Градів та авіаракетами.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Бахмуті. Напружена ситуація в Соледарській громаді: у Парасковіївці поранено 4 людини, пошкоджено 6 будинків, у Васюківці пошкоджено 4 будинки, у Никифорівці — ще 1. Під обстріли потрапили околиці Часовоярської громади та Іванопілля Костянтинівської громади.

Також  росіяни завдавали ударів по містах у відносному тилу: у Слов'янську цієї ночі пошкоджено 2 будинки, вчора у Покровську — територію підприємства. 

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили 7. Докладніше дивіться на інфографіці.