портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 26 січня 2023 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами захисників з Донеччини.

40-річний військовослужбовець Сергій Комісаров, позивний Комісар, загинув 9 серпня 2022 року під час деокупації села Байрак Харківської області. 

Сергій народився у смт Новоселівка Лиманської громади, закінчив місцеву школу. Здобув фах  тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва у ПТУ № 146 м. Слов’янська. Упродовж наступних 14 років працював у лікарні на посаді водія пункту невідкладної допомоги. У 2020-му закінчив Бахмутський коледж транспортної інфраструктури та здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста «Транспортних технології» на залізничному транспорті. Працював на залізниці. Оселився у Лимані. У вільний від роботи час полюбляв рибалити, їздити на автомобілі та просто жити.

Під час повномасштабної війни Сергій приєднався до 518-го батальйону 

1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна Збройних сил України.

«Мій коханий чоловік був найріднішим і найкращим у моєму житті! Люблячий чоловік і батько. Справжній вірний друг, хороша позитивна людина. Розумний та наполегливий. Мужній, сильний, відданий своїй Батьківщині воїн. Назавжди живий! Він щиро любив своїх рідних і близьких та свою країну, тому мужньо пішов захищати Україну від російських окупантів і за неї, за нас віддав найдорожче – СВОЄ ЖИТТЯ! Я можу дуже довго і багато писати про позитивні якості і просто людяність мого чоловіка, але на все це не вистачить паперу та відведених рядків. Сергій був Людиною з великої літери!» – розповіла дружина Віра.

Поховали захисника на Алеї Слави Центрального кладовища у Кривому Розі. У Сергія залишилися батьки, дружина, сестра, син і донька.

З 24 лютого росіяни вбили 1320 мирних жителів Донеччини, поранили ще 2896. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!