портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 26 жовтня

Опубліковано 26 жовтня 2022 року, 10:29

Близько 3:10 ночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці. За попередньою інформацією, постраждалих немає, але є руйнування: знищено будівлю коледжу та пошкоджено багатоповерхівки. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". Також впродовж ночі обстрілів зазнавали прифронтові громади у центрі та на півночі області.

На Донецькому напрямку росіяни стріляли по Первомайському Очеретинської громади та Мар'їнці, Красногорівці і Катеринівці Мар'їнської громади — інформація про жертв та руйнування не надходила.

На Горлівському напрямку постраждали Часовоярська і Бахмутська громади. У Бахмуті одна людина загинула, вигоріла будівля технікуму, постраждали приватні будинки. Натомість артобстріли по околицях Часовоярської громади, на щастя, обійшлися без постраждалих та руйнувань. 

- Кожен, хто досі залишається на Донеччині, наражає себе на смертельну небезпеку. Евакуюйтесь! Евакуація рятує життя! - наголошує очільник області.