портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 28 січня

Опубліковано 28 січня 2023 року, 09:21

На Волноваському напрямку тривають інтенсивні артобстріли Вугледара: пошкоджено 9 будинків. На території громади під обстрілами опинилися Пречистівка та Богоявленка – без жертв, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

На Донецькому напрямку пошкоджено амбулаторію в Очеретиному та приватний будинок у Кураховому, знищено приватний будинок у Красногорівці. Протягом доби були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, а серед ночі – масований артобстріл. Інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку під активним вогнем Соледарська громада: у Парасковіївці 3 людини загинули і 4 дістали поранення, пошкоджено 8 будинків; у Васюківці пошкоджено 9 будинків. Ще 2 людини поранено у Бахмуті – пошкоджено адмінбудівлю та приватний будинок. Напередодні постраждав Часів Яр: пошкоджено з десяток будинків, школу, адмінбудівлю. Також є пошкоджені будинки у Торецьку та Неліпівці.

На Лисичанському напрямку росіяни поцілили з С-300 по будинку в Лимані. Постійні обстріли тривають у Сіверську та на території громади.

Всього за добу росіяни вбили 4 жителів Донеччини, поранили ще 7. Докладніше дивіться на інфографіці.