портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 6 серпня

Опубліковано 06 серпня 2022 року, 11:11

Цієї ночі росіяни вели інтенсивні обстріли на Донецькому напрямку та завдали ударів по містах у відносному тилу.

- Після півночі росіяни двічі обстріляли Костянтинівку, знищивши під’їзд в одній з багатоповерхівок міста. Рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів та заблокованих квартир 7 людей. Одна людина була поранена, але, за попередньою інформацією, обійшлося без загиблих. Ще одним обстрілом росіяни пошкодили одну зі шкіл міста – без постраждалих, - повідомив начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Ніч минула напружено в Авдіївській, Мар’їнській та Очеретинській громадах. У Красногорівці пошкоджено 5 приватних будинків, у Первомайському снаряди влучили поряд із крамницею – тут росіяни застосували касетні боєприпаси. Інформація щодо постраждалих у цих трьох громадах наразі не надходила.

Ракетного удару росіяни завдали по Кураховому – влучили у школу та житлові будинки. Ще одну школу пошкодили у смт Курахівка. Інформації про постраждалих не надходило.

Під російські обстріли потрапила Дружківка. В результаті пошкоджено 5 житлових будинків, але без загиблих та поранених.

- Росіяни продовжують бити по цивільних та нищити соціальну інфраструктуру. Залишатися в області – небезпечно! - наголошує очільник області. - Вкотре закликаю всіх виїхати до більш безпечних регіонів України. Це – відповідально!