портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмутській громаді відновлене електроживлення 6,5 тисяч родин, загалом по області - майже 14 тисяч

Опубліковано 06 серпня 2022 року, 11:01

За 5 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 12 населених пунктівобласті. Знову отримують електропостачання 13 885 родин у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах.  Енергетики продовжують працювати та відновлювати світло щойно це стає можливим та військові дають дозвіл на проведення робіт. 

Зокрема у Бахмутській громаді – одному із основних напрямків наступів ворога, що перебуває під постійними обстрілами – вдалося відновити електроживлення 6,5 тисяч родин. У Торецькій громаді, обстріли якої так само не припиняються, енергетикам також вдалося попрацювати. Тут енергетики полагодили мережі для понад 7 тисяч родин. Крім того, фахівці енергокомпанії працювали у Авдіївській, Селидівській та Костянтинівській громадах.

Найскладніші напрямки для енергетиків  – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. 

Якщо у вас немає світла повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі