портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна ситуація по області станом на ранок 7 жовтня

Опубліковано 07 жовтня 2022 року, 11:11

Вночі під російські обстріли потрапили громади Покровського та Бахмутського районів, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. На Донецькому напрямку обійшлося без постраждалих, однак є пошкодження в Мар’їнській, Авдіївській та Очеретинській громадах. 

У Мар’їнській громаді росіяни обстрілювали Мар’їнку, Красногорівку, Максимільянівку, Костянтинівку та Георгіївку. Авдіївка тричі була обстріляна з артилерії, зокрема вранці – касетними суббоєприпасами. Постраждали стара і центральна частини міста. В Очеретинській громаді пошкоджено будинок і школу в Новоселівці Першій.

На Горлівському напрямку росіяни вели вогонь по околицях Соледара, Бахмутьского і Федорівки в Соледарській громаді та по околицях Торецька.

На Лисичанському напрямку було гучно в Званівській громаді – пошкоджено 4 будинки у Верхньокам’янському, без постраждалих.

- Вся Донеччина зараз – одна велика гаряча точка. Залишатися тут небезпечно! - вкотре наголошує очільник області. - Евакуюйтесь вчасно!