портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оперативна інформація щодо стану проїзду автодорогами державного значення (23.01.2018)

Опубліковано 23 січня 2018 року, 11:01

Донеччина перебуває у полоні снігу. Опади різної інтенсивності знову спостерігаються по всій території області. У південних та південно-західних районах, у Мангушському, Волноваському та Нікольському, потеплішало маже до нуля: снігові опади змінилися дощем, місцями з мокрим снігом. На решті території – сніг.

Станом на 09:00 діапазон температур: 0… -4 °С. Покриття автодоріг загального користування державного значення переважно засніжене, місцями перемети.

Ситуація знаходиться під особистим контролем голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського. У роботах зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості задіяно 70 одиниць спеціалізованої техніки ДП «Донецький облавтодор»: 33 комбінованих дорожніх машин (КДМ), 14 навантажувачів, 17 тракторів (Т-150), 6 автогрейдерів. Безперебійний проїзд автотранспорту забезпечують близько 100 працівників облавтодору.

Нагадаємо, з восьмої ранку введено тимчасову заборону руху великовагового транспорту автодорогою загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський (від кордону з Харківщиною до м. Бахмут). 

Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв, насамперед великовагового автотранспорту, тимчасово утримуватися від поїздок на дальні відстані! У разі потреби виїзду неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість; зберігати безпечну дистанцію, зважаючи на наявну дорожньо-транспортну та метеорологічну ситуацію; з особливою обережністю рухатися залізничними переїздами, шляхопроводами та мостами; утримуватися від ризикованих маневрувань, зводячи нанівець імовірність екстреного гальмування; в умовах недостатньої видимості обов’язково рухатися з увімкненим ближнім світлом фар або протитуманними ліхтарями; обов’язково перевірити технічний стан транспортного засобу та оснастити його до зимової негоди!

Диспетчерська служба САД: 

Телефон: (06264) 2-18-88, (050) 450-79-98, (067) 644-56-86 E-mail: [email protected]

Майданчики для відстою автотранспорту

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області