портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Отримання гранту – це можливість для втілення нових бізнес-ідей: історія успіху підприємця з Добропілля

Опубліковано 22 липня 2024 року, 16:23 , Донецький обласний центр зайнятості

Діючий бізнес – це не лише податки в громаду, але й робочі місця, а також сильна ланка економіки країни. Завдяки грантовим програмам українці можуть втілювати свої бізнес-ідеї та масштабувати підприємницьку діяльність навіть у складні часи.

Сьогоднішня історія про Андрія Красюкова, переможця грантової програми «Власна справа», який завдяки мікрогранту створив виробничі майстерні.

Андрій вже протягом року займається сільським господарством, а за допомогою гранту йому вдалося опанувати новий напрямок – виробництво екструдованих кормів для сільськогосподарської худоби.

Для втілення цієї бізнес-ідеї Андрію знадобилося придбати гранулятор для кормів і пелет та подрібнювач соломи. Завдяки гранту він зміг здійснити свою мрію та розширити свою справу.

Андрій виконав усі умови договору, придбавши необхідне обладнання й створив два нових робочих місця. І на цьому він не зупинився – підприємець звернувся із заявою і отримав компенсації від служби зайнятості за створення нового робочого місця та за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи за строковим трудовим договором.

«Війна, звичайно, перешкоджає втіленню всіх планів щодо розвитку бізнесу, але навіть в цих жорстких умовах, умовах невизначеності та відсутності гарантій я продовжую займатися підприємництвом, зберігаю робочі місця, обробляю поля, сію, ремонтую техніку, готую виробничі потужності до збору майбутнього врожаю, планую нові напрями своєї діяльності і вірю в Перемогу», – зазначив Андрій Красюков.

Якщо ви бажаєте розпочати власну справу або розширити вже існуючий бізнес, але для реалізації ідеї бракує власних коштів, пропонуємо взяти участь у грантовій програмі «Власна справа» проєкту «єРобота».

Дізнатись про умови участі та подати заявку онлайн можна за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/people/micro.

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.