портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко оглянув об’єкти інфраструктури у Маріуполі

Опубліковано 24 січня 2020 року, 17:38 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Під час робочої поїздки до Маріуполя Павло Кириленко оглянув об'єкти, які ремонтуються державним коштом та коштом місцевого бюджету – басейн «Нептун», школу №26 та дитсадок «Юний моряк» та школу №47, ремонт у якій уже було завершено.

Школа №47 була відкрита після капітального ремонту у вересні минулого року.Окрім ремонту самої будівлі, школа оснащена найновітнішими освітніми матеріалами та обладнанням.

"Школа сучасна, функціональна і красива. Вона фактично стала науково-методичним центром Кальміуського району. Там є усе необхідне для освіти, занять спортом та впровадження новітніх освітніх методик", - зазначив голова Донецької облдержадміністрації. 

Таким же центром для Приморського району має стати після ремонту і школа №26, якою керує 25-річний Микола Чайкін – наймолодший директор шкіл в Україні. Наразі у школі тривають підготовчі та демонтажні роботи. Діти повернуться до цієї школи після зимових канікул наступного навчального року.

У дитсадку «Юний моряк» тривають вже внутрішні роботи, які мають бути завершеними влітку. Понад 200 дітей зможуть піти до оновленого дитсадка вже наступного навчального року.

Велика реконструкція чекає на басейн «Нептун», після чого він буде здатен приймати змагання міжнародного рівня. Раніше в басейні могли тренуватися плавці, стрибуни у воду та ватерполісти, але після ремонту тут можна буде займатися і іншими видами спорту.

"Попри те, що згадані об'єкти фінансуються з державного та міського бюджетів, область не стоятиме осторонь. Мер міста звернувся до Донецької ОДА з проханням про підтримку, зокрема, в частині придбання обладнання. Безумовно, Маріуполь таку підтримку матиме, як і інші міста й селища, де органи місцевого самоврядування дбають про розвиток своїх громад та активно включаються у процеси розвитку місцевої інфраструктури", - підкреслив Павло Кириленко.