портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську нагородили переможців другого етапу конкурсу «Учитель року-2020»

Опубліковано 24 січня 2020 року, 16:10 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську відбулась церемонія нагородження переможців другого, регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020». У цьому турі нагороди отримали кращі вчителі області у п’яти номінаціях – «Початкова освіта», «Зарубіжна література», «Хімія», «Образотворче мистецтво» та «Історія».

У кожній з номінацій журі визначило трьох переможців, інші учасники отримали дипломи лауреатів.

З вітальним словом до присутніх звернулись виконуюча обов’язки ректора Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юлія Бурцева та заступник голови Донецької обласної організації профспілки працівників світи і науки України Дмитро Волков.

«Всі, хто сьогодні підіймався на сцену, вже переможці. Кожен учасник конкурсу сьогодні отримав пам’ятні призи та подарунки. , а призери конкурсу отримали сертифікати на грошові винагороди від профспілкової організації», - заявив Дмитро Волков.

Учасників та переможців конкурсу також привітали творчі колективи шкіл Донецької області, які підготували танцювальні та музичні номери, пов’язані з номінаціями другого етапу конкурсу.

Окрім цього, організатори конкурсу започаткували приємну традицію – відтепер кращі вчителі області зможуть залишити побажання та звернення у книзі пошани «Учитель року».