портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко привітав рятувальників Донеччини з професійним святом

Опубліковано 17 вересня 2022 року, 14:28

Із професійним святом привітав сьогодні рятувальників Донеччини начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

- Війна знову випробовує їх на міцність. І вони гідно проходять ці випробування. Рятувальники ДСНС першими прибувають на місце злочинів російських окупантів: розбирають завали зруйнованих будинків, приборкують пожежі,  рятують людей. - наголосив очільник області. - Служба в умовах війни загартовує їхні характери, відточує майстерність, загострює готовність прийти на допомогу. Дякую кожному, хто у цей складний для країни час гідно виконує свою роботу. Вічна пам'ять тим, хто віддав за це своє життя.

Начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін  подякував за самовіддану та мужню працю всім співробітникам Донецького гарнізону.

З нагоди професійного свята кращім співробітникам Служби порятунку Донеччини були вручені нагороди від МВС, ЗСУ, ДСНС та обласної військової адміністрації. Зокрема були вручені чергові спеціальні звання.