портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко провів розширену онлайнову нараду з питань, пов'язаних з організацією роботи у громадах в умовах воєнного стану

Опубліковано 31 травня 2023 року, 18:18

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко провів розширену онлайнову нараду за участі керівників військових адміністрацій усіх рівнів та структурних підрозділів обласної адміністрації. Обговорювали проблемні питання, пов'язані з організацією роботи у громадах в умовах воєнного стану.

На нараді йшла мова про механізм взаємодії із військовими, зокрема, у питаннях обліку та сплати за використані енергоносії. Крім того, обговорили облаштування захисних споруд у освітніх закладах, організацію роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл в умовах воєнного стану, а також вкотре акцентували увагу на правилах зберігання архівних документів. Окремо зупинилися й на можливості збереження мистецької освіти та підтримки медичних закладів.

- Вдячний кожному і кожній, хто нині залишається на Донеччині і сумлінно й віддано виконує свою роботу - з розумінням, що навіть за таких умов робота має бути виконана чітко й повною мірою, - підкреслив очільник області. - Працюємо на нашу спільну українську перемогу.