портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко взяв участь у конференції з донецьким студентством

Опубліковано 22 січня 2023 року, 14:14

З нагоди Дня Соборності начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко взяв участь у конференції з донецьким студентством.

В онлайновому форматі до розмови долучилися студенти вишів, що евакуювалися до Києва, Хмельницького і Кропивницького - Маріупольського державного університету, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Донецького державного університету внутрішніх справ та Маріупольського будівельного фахового коледжу. Для декого з них це вже друге вимушене переміщення - другий порятунок від російської окупації.

У студії на Донеччині були присутні студенти, які борються за незалежність і цілісність України у лавах Збройних сил. Ще зовсім недавно вони вивчали нашу боротьбу на уроках історії, а тепер вони самі пишуть цю історію. Є чітке усвідомлення, що ворог — той самий, що й сто років тому, і що цього разу ми його здолаємо остаточно.

- Дякую всім, хто працює заради цієї мети: і тим найміцнішим із нас, хто пішов воювати, і тим, хто продовжує навчання, щоби після перемоги розбудовувати нову й сучасну країну, - наголосив очільник області. - Кожен робить свою роботу. Всі разом — працюємо на перемогу!