портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Опубліковано 22 лютого 2023 року, 17:44

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко сьогодні взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України . На засіданні йшла мова про стан енергетичної системи країни, її проблеми та перспективи говорили

- Попри зусилля російської окупаційної армії вивести з ладу нашу енергетику, нанести тим самим якомога більшої шкоди цивільному населенню, Україна достойно тримає удар - ціною титанічних зусиль енергетиків і  кожного громадянина України, хто відповідально споживає електроенергію, заощаджуючи її у себе вдома, - наголошує очільник області.

Обговорили на засіданні й організаційні питання підготовки до міжнародного форуму громад і міст "Саміт мерів "Об'єднані міста заради майбутнього"".

А також окреслили завдання в рамках стратегії майбутньої відбудови України -  не забуваючи при цьому, що на нашому шляху до перемоги на нас чекає ще багато випробувань.