портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перше розширене онлайн-засідання робочої групи щодо оновлення плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека»

Опубліковано 22 лютого 2023 року, 17:21 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

22 лютого 2023 року відбулося перше розширене онлайн-засідання робочої групи щодо оновлення плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року в Донецькій області. 

Під час засідання розглянули внесені зміни до Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» та обговорили імплементацію та виконання основних зобов’язань на регіональному та місцевому рівнях. 

Також було презентовано зміни, напрацьовані управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з Коаліцією 1325 Донеччина до плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року в Донецькій області. Після чого відбулося обговорення вже напрацьованого проєкту обласного плану дій 1325.

Підсумовуючи захід, було звітовано про моніторинг реалізації плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Донецькій області за період 2022 року.

Участь у засідання взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Головного управління ДСНС в Донецькій області, Головного управління Національної поліції в Донецькій області, Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Донецького прикордонного загону Державної прикордонної служби України, структурних підрозділів облдержадміністрації, представники органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій, Коаліції 1325 Донеччина та громадські об’єднання.

Захід було організовано управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з представниками Коаліції 1325 Донеччина.

За матеріалами управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації