портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся із послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном

Опубліковано 18 травня 2023 року, 16:16

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко зустрівся сьогодні із послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном, який відвідав Донеччину.

Обговорювались поточна гуманітарна ситуація в області та подальша співпраця із Францією.

- Пан посол уже майже чотири роки перебуває в Україні і чудово знає про проєкти, реалізовані Францією на Донеччині. Зокрема, під час повномасштабного вторгнення росії на нашу територію,  французькі організації ACTED та U-Saved надавали неоціненну допомогу цивільним у прифронтових регіонах: воду, продовольство, генератори, буржуйки. Також   вони сприяли відбудові знищеного житла, - нагадав Павло Кириленко.

Він розповів про ситуацію, яка склалася в області, та звернув окрему увагу на масштаби руйнування у наших найбільших вільних містах – Слов’янську та Краматорську. Всі ці руйнування пан посол побачив на власні очі.

- Впевнений, що Французька Республіка і надалі буде нашим надійним партнером у відбудові Донеччини, - наголосив очільник області. 

Павло Кириленко подякував пану Етьєну де Понсену та всьому французькому народові за підтримку України у часи нашої війни за незалежність.