портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко зустрівся із представниками міжнародної організації Save the Children

Опубліковано 13 липня 2023 року, 15:15

Про безпеку дітей на Донеччині йшла мова на зустрічі начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленка із представниками міжнародної організації Save the Children, яка має офіси у 120 країнах, а в Україні працює з 2014 року.

Очільник області розповів, що з початку повномасштабного російського вторгнення доклали максимальних зусиль, щоб вивезти дітей із прифронтових громад до більш безпечних регіонів.

- Що стосується тих дітей, які досі залишаються в області, то працюємо над тим, щоб вони були максимально захищені та забезпечені всім необхідним, - зазначає Павло Кириленко. - Зокрема, говорили про можливість облаштування укриттів у закладах освіти; надання спеціалізованого обладнання тощо.

Він подякував регіональній директорці організації пані Лорен Еллері за постійну підтримку дітей Донеччини: "Зокрема, за час роботи Save the Children надала області гігієнічні набори, засоби для очищення води, будівельну плівку та фінансову допомогу понад 4600 сім'ям". 

Під час зустрічі домовилися про збільшення числа отримувачів матеріальної допомоги - до 9 тисяч родин.

- Спільними зусиллями вирішуємо проблеми найуразливіших груп населення. Дякую усім, хто допомагає, - підсумовує очільник області.