портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Потреби звільнених та прифронтових громад Донеччини обговорили на зустрічі з керівництвом фонду «Партнерство за сильну Україну»

Опубліковано 13 липня 2023 року, 16:20

Потреби звільнених та прифронтових громад Донеччини обговорювали сьогодні на зустрічі начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка з керівництвом фонду «Партнерство за сильну Україну».

В усіх областях, які постраждали від активних бойових дій та окупації, Фонд здійснює проєкт «Раннє відновлення», покликаний задовольнити найнагальніші потреби жителів деокупованих територій.

Пані Ірина Іванова, заступниця директора Фонду, відповідальна за реалізацію цього проєкту, передала на Донеччину каски і бронежилети для тих, хто займається ремонтом об'єктів критичної інфраструктури. 

- Дуже вдячний за цю допомогу, адже наші ремонтники працюють із постійним ризиком для власного життя, щоб забезпечувати земляків електрикою, водою та іншими послугами, - наголошує Павло Кириленко. - Фонд має амбітні цілі як у відбудові інфраструктури, так і у розбудові відповідального суспільства на визволених територіях. Впевнений, що разом ми досягнемо обох цілей.