портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Переможця тендеру на першу чергу будівництва обласної багатопрофільної лікарні мають назвати у січні 2021 року

Опубліковано 29 грудня 2020 року, 12:24

Переможець тендеру на першу чергу будівництва обласної багатопрофільної лікарні у Краматорську має бути відомим уже у січні 2021 року. Про це  голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко повідомив під час підсумкової пресконференції за роботу в 2020 році, яка відбулася у Краматорську 28 грудня.

«По багатопрофільній лікарні – в системі Prozorro відбуваються зараз тендерні процедури.  В січні переможець буде оголошений.  Навіть в обласному бюджеті зараз буде передбачений рядок, щоб ми розпочали фінансування і розпочали будівництво.  В державному бюджеті як це буде відбуватися… Є схвалене рішення, що будівництво має розпочатися у 2021 році»,  - сказав очільник області.

Нагадаємо, що проєкт з будівництва обласної багатопрофільної лікарні передбачає створення сучасного консультативно-діагностичного центру потужністю 600 відвідувань в зміну, та 19-ти унікальних високоспеціалізованих відділень хірургічного та терапевтичного профілів.

Радіус охоплення лікарнею буде складатися з північних та центральних районів Донецької, а також наближених районів Луганської і Харківської областей.

Передбачається, що цей заклад може стати одним з п’яти проєктів будівництва сучасних медичних містечок по всій країні.

 

Інші новини за темою