портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА здійснили моніторинг стану реалізації інфраструктурних проектів

Опубліковано 27 липня 2018 року, 16:37

26 липня представниками департаменту інформаційної та внутрішньої політики було здійснено виїзд на територію Слов’янського району (відповідно до закріплення) з метою здійснення моніторингу стану реалізації інфраструктурних проектів.

Під час виїзду було відвідано соціально-значущі інфраструктурні об’єкти. У Слов’янському районі за рахунок коштів обласного бюджету при співфінансуванні з місцевих бюджетів у 2018 році здійснюється капітальний ремонт лікарських закладів, молодіжних центрів та автодоріг.

Крім того, за рахунок коштів ПРООН при співфінансуванні з бюджету громади заплановано реалізацію проекту з реконструкції системи опалення трьох закладів: Черкаської загальноосвітньої школи №1, Черкаської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та Черкаського культурно-оздоровчого центру.

За рахунок коштів державного бюджету в поточному році у Слов’янському районі передбачено реалізацію низки проектів. Зокрема, тепломодернізація будівлі загальноосвітньої школи у с. Малинівка, капітальний ремонт покрівлі Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру та інші.

Під час моніторингу було перевірено відповідність темпів виконання робіт заявленим графікам, дотримання основних будівельних норм, якість виконання робіт. По кожному з проектів, що реалізуються, було виявлено проблемні питання, обговорені можливі шляхи їх вирішення.

Хід реалізації інфраструктурних проектів і надалі буде контролюватися облдержадміністрацією.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації


Інші новини за темою