портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перші кроки до успішної кар'єри: як служба зайнятості допомагає молоді знайти роботу

Опубліковано 04 липня 2024 року, 13:01 , Донецький обласний центр зайнятості

Для будь-якої країни її молоде покоління – це запорука майбутнього. Саме тому питання ефективної зайнятості молоді та забезпечення першими робочими місцями є одним із пріоритетних завдань служби зайнятості.

Історія Вероніки Паращенко – один з прикладів того, як завдяки підтримці служби зайнятості молоді люди можуть успішно розпочати свою кар'єру.

Дівчина закінчила Донбаський державний педагогічний університет у грудні 2023 року, здобувши кваліфікацію вчителя закладу загальної середньої освіти. Самостійно шукаючи роботу, вона зіткнулася з типовими проблемами, з якими стикаються молоді спеціалісти на ринку праці: відсутність досвіду та практичних навичок робила її кандидатуру менш конкурентною.

За допомогою у працевлаштуванні Вероніка звернулася  до Краматорського міського центру зайнятості. Вона потребувала не лише допомогти у пошуку роботи, а й підтримки та адаптації до реалій ринку праці. Для цього дівчину запрошували на різноманітні тренінги та семінари, де вона отримала цінні знання та навички з написання резюме, проходження співбесід та пошуку роботи.

Завдяки спільним зусиллям Вероніки та фахівців центру зайнятості її резюме потрапило до керівництва гуманітарного відділу Криворізької сільської ради. Зацікавившись кандидатурою дівчини, їй запропонували вакансію фахівця.

Вероніка успішно пройшла онлайн-співбесіду та з перших днів роботи продемонструвала свою відповідальність, працьовитість та ентузіазм. Наразі вона продовжує працювати, здобуваючи цінний досвід та вдосконалюючи свої навички, отримані під час навчання в університеті.

Якщо ви шукаєте роботу, зверніться до центру зайнятості. Контакти тут:  https://t1p.de/2u2np. Наші фахівці обов'язково допоможуть вам знайти своє місце на ринку праці та розпочати успішну кар'єру.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.