портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Першу 1000 тон ранніх зернових намолотив екіпаж комбайну «ACROS» СТОВ «Моноліт»

Опубліковано 02 серпня 2018 року, 17:29

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником управління агропромислового комплексу райдержадміністрації Ольгою Геліч, головою профспілки працівників сільського господарства району Ларисою Шрамченко привітали комбайновий екіпаж СТОВ «Моноліт», директором якого вже багато років є Людмила Гончарова, з першою 1000 тон зібраних ранніх зернових.

За традицією, кожного року керівництво Бахмутського району вітає найкращих механізаторів, які першими в районі досягають високих результатів в роботі відповідно до Положення про умови районного змагання збирання врожаю ранніх зернових культур в Бахмутському районі-2018.

Комбайновий екіпаж СТОВ «Моноліт» у складі комбайнера Миколи Овсяннікова та помічника Сергія Решетняка на комбайні нижчої потужності «ACROS» першими у Бахмутському районі намолотили 1000 тон ранніх зернових.

Вітаючи з цією подією, в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловила щирі слова вдячності за нелегку працю, професіоналізм, любов до рідної землі. 

Тетяна Іванівна зазначила, що Президент нашої країни Петро Порошенко завжди підкреслює - саме завдяки таким працьовитим людям села розвивається та зростає економіка нашої країни. В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації подякувала за багатолітню роботу керівнику СТОВ «Моноліт» Людмилі Гончаровій.

Бахмутська райдержадміністрація