портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписано меморандум про співпрацю між Донецькою ОВА та Національною академією педагогічних наук України

Опубліковано 16 листопада 2023 року, 09:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У межах першого Дня освіти Донеччини «Єднаймося для перемоги!», який відбувся у Національній академії педагогічних наук України в м. Києві, 15 листопада відбулось підписання меморандуму про співпрацю між Донецькою обласною державною адміністрацією та Національною академією педагогічних наук України. 

Меморандум підписали заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та Президент Національної академії педагогічних наук України академік Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. 

Меморандум передбачає підтримку освітньої сфери Донецької області з боку Національної академії, сприяння розбудові освіти Донеччини, зміцнення партнерських відносин між освітянськими спільнотами Донеччини та Академії. 

«Підписання меморандуму є важливим не лише тому, що ми вам будемо допомагати, а й тому, що для членів Академії буде створена можливість для науково-дослідницької роботи – ми зможемо бачити в більшій мірі, як ви працюєте, як долаєте труднощі, яка ситуація складається в цілому», – наголосив Василь Григорович. 

«У цей надважкий час ми отримали велику підтримку, практичну допомогу, яку зараз закріпили нашими підписами. Завдяки вам ми продовжуємо стояти, вчити й розвивати наших дітей, укріплювати нашу українську освіту. Щиро дякуємо вам за це!», – додала Юлія Олександрівна.