портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підприємців Білозерської МТГ поінформували про активні програми підтримки бізнесу

Опубліковано 27 січня 2024 року, 12:12 , Донецький обласний центр зайнятості

Співпраця служби зайнятості з територільними громадами не обмежується лише наданням послуг її мешканцям. Маючи у своєму арсеналі ряд активних програм для роботодавців, які розвивають свій бізнес та створюють нові робочі місця, фахівці проводять інформаційні заходи також і для місцевих працедавців.

Так, днями була проведена виїзна зустріч фахівців Добропільського міського центру зайнятості з підприємцями Білозерської міської територіальної громади.

Фахівці детально розповіли про кроки та етапи участі в грантовому проєкті «Власна справа»: від складання бізнес-плану і подання заявки до використання коштів і моніторингу додержання умов договору.

Крім грантових пропозицій від держави учасники дізналися про компенсаційні програми, які спрямовані на вирішення питань працевлаштування та збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення, таких як люди з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи та ін.

Обізнаність з боку роботодавців та якісний супровід з боку фахівців центру зайнятості – запорука сталого розвитку місцевого ринку праці.

Запрошуємо роботодавців скористатися можливостями служби зайнятості. Разом ми зможемо більше!