портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підсумки огляду-конкурсу учнів мистецьких шкіл «Бахмутська весна» в номінації «Духові та ударні інструменти»

Опубліковано 18 березня 2023 року, 15:38 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

18 березня 2023 року на базі КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв ім. Івана Карабиця» у дистанційному режимі продовжується обласний огляд-конкурс учнів мистецьких шкіл «Бахмутська весна», організований управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації та КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв ім. Івана Карабиця».

Протягом дня журі оцінювало конкурсні виступи 35 учнів мистецьких шкіл мм. Бахмут, Білозерське, Дружківка, Кам’янське Дніпропетровської обл., Костянтинівка, Краматорськ, Одеса, Покровськ, Селидове, Слов’янськ, смт Билбасівка, с. Опитне у номінації «Духові та ударні інструменти» за напрямками: «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні та ударні інструменти».

З результатами огляду-конкурсу «Бахмутська весна» в номінації «Духові та ударні інструменти» можна ознайомитися за посиланням: https://amuzatua.wixsite.com/amuz/pidsumki-duhovi-instrumenti

Вітаємо учнів та їхніх викладачів із новими перемогами, бажаємо творчих успіхів, процвітання і динамічного розвитку!

Висловлюємо подяку поважному журі за плідну й ефективну роботу, забезпечення об’єктивної та якісної оцінки конкурсантів.

За інформацією управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації