портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Родинне свято у просторі «Культурний хаб Донеччина»

Опубліковано 18 березня 2023 року, 15:15 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

18 березня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулася суботня зустріч для дітей і дорослих з нашої області, організатором якої є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Організаторами було проведено справжнє родинне свято. Програма поєднувала у собі командні ігри, інтерактиви, конкурси, квести та веселі руханки, танцювальні челенджи, у яких малеча із задоволенням брала участь.

Також на великому екрані відвідувачі хабу всією родиною змогли переглянути цікавий мультфільм «Сезон полювання». Сюжет простий. Ведмідь, який весь час жив з людиною, раптово потрапляє в ліс і знайомиться з лісовими тваринами. Картина в цілому дуже кумедна, розважальна, гумористична. Анімаційні ефекти просто вищий пілотаж, та й задумка деяких моментів просто вражає.

Організатори зробили все, щоб діти та дорослі, які прийшли на захід, відчували себе веселими та щасливими, отримали величезний заряд енергії та позитиву.

Усього на заходи завітало 50 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації