портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підсумки огляду-конкурсу учнів мистецьких шкіл «Бахмутська весна» в номінації «Народні інструменти»

Опубліковано 25 березня 2023 року, 20:02 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

На базі КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв ім. Івана Карабиця» у дистанційному режимі продовжується обласний огляд-конкурс учнів мистецьких шкіл «Бахмутська весна», організований управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації та КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв ім. Івана Карабиця».

25 березня 2023 року журі оцінювало конкурсні виступи 65 учнів мистецьких шкіл мм. Бахмут, Білицьке, Дружківка, Дунаївці Хмельницької обл., Ізюм Харківської обл., Костянтинівка, Краматорськ, Мирноград, Новогродівка, Одеса, Покровськ, Слов’янськ, Торецьк, смт Билбасівка, с. Опитне у номінації «Народні інструменти» за напрямками: «Баян, акордеон» та «Струнні інструменти».

З результатами огляду-конкурсу «Бахмутська весна» в номінації «Народні інструменти» можна ознайомитися за посиланням: https://amuzatua.wixsite.com/amuz/pidsumki-narodni-instrumenti

Вітаємо учнів та їхніх викладачів із новими звершеннями, бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих перемогах і завжди впевнено прокладати шлях до нових успіхів!

Висловлюємо подяку поважному журі за плідну й ефективну роботу, забезпечення об’єктивної та якісної оцінки конкурсантів.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації