портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ВПО - нові умови, нове життя

Опубліковано 25 березня 2023 року, 19:36 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#ВПО_Нові_умови_Нове_життя 

Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації, попри загрозу власному життю, в умовах нещадного знищення окупантами інфраструктури міста, внаслідок яких зазнали руйнації лікувальні корпуси закладу, медичні працівники КНП «БЛІЛ м. Бахмут» забезпечують медичне обслуговування цивільного населення та Збройних Сил України в м. Бахмут. 

Під керівництвом Світлани Мельникової частина колективу, з міркувань власної безпеки, була вимушена евакуюватися до міста Бровари Київської області, куди згодом було частково релоковано лікарню, повідомляють у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Відкриття структурного підрозділу КНП «БЛІЛ м. Бахмут» дозволило сконцентрувати кадровий ресурс та сучасне професійне обладнання для забезпечення населення гарантованими державою в рамках програми медичних гарантій медичними послугами, створити робочі місця для лікарів, середнього медичного персоналу, мати матеріальне забезпечення, медичну та соціальну допомогу для родин. 

Організовано консультативний прийом лікарів: акушер-гінеколог, алерголог, дерматовенеролог, ендокринолог, ендоскопіст, кардіолог, лікар з лікувальної фізкультури, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, лікар з ультразвукової діагностики, лікар з функціональної діагностики, невропатолог, невролог дитячий, онколог, ортопед-травматолог, отоларинголог, отоларинголог дитячий, офтальмолог, педіатр, проктолог, психіатр, психіатр дитячий, ревматолог, рентгенолог, рефлексотерапевт, стоматолог, стоматолог дитячий, терапевт, уролог, хірург, хірург-онколог.

Лікувально-діагностичний центр знаходиться за адресою: м. Бровари, вул. Київська, буд.177 та працює за графіком роботи понеділок – неділя з 8:00 до 20:00.

Телефон реєстратури: 0671144108; 0500603990.

Сайт : http://bahmut.blil.org.ua/ 

Сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/kzozbcrl

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації