портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання модернізації «Води Донбасу» обговорили на онлайновій зустрічі з очільницею Мінреінтеграції та директором місії USAID в Україні

Опубліковано 02 грудня 2021 року, 17:00

Питання модернізації та забезпечення безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури Донеччини та Луганщини обговорили учасники онлайнової зустрічі із  міністеркою з питань  реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук та директором місії USAID в Україні Джеймсом Хоупом. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Очільник області озвучив одну з найгостріших для Донеччини проблем - забезпечення безперебійного якісного водопостачання.

«Модернізація  компанії «Вода Донбасу» - єдиний дієвий механізм для досягнення цієї мети. Адже «Вода Донбасу» - єдиний постачальник води у Донецькій області. Компанія забезпечує водопостачання та водовідведення у 289  населених пунктах Донеччини, а це близько 3,9 млн людей по обидва боки лінії розмежування», - зазначив Павло Кириленко. 

Також були визначені першочергові завдання для послідовної реалізації заходів із модернізації компанії.