портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання надання послуг особам з інвалідністю по зору обговорили під час онлайн-наради з організаціями Українського товариства сліпих

Опубліковано 27 листопада 2020 року, 17:16 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Робоча нарада Департаментів соціального захисту населення Донецької та Дніпропетровської облдержадміністрацій  з організаціями Українського товариства сліпих, головами первинних осередків Українського товариства сліпих відбулася 27 листопада.

Мета зустрічі  - привернути увагу суспільства до проблем, потреб, прав людей з інвалідністю, сприяння їх включенню у життя спільноти, напередодні відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Під час проведення наради обговорювалися питань надання соціальних та реабілітаційних послуг, пільг особам з інвалідністю по зору.  Забезпечення осіб з інвалідністю, у тому числі осіб з інвалідністю по зору, технічними засобами реабілітації та компенсаційних виплат за самостійно придбані засоби реабілітації.

Учасники наради мали можливість поставити питання та поділитися власними напрацюваннями щодо розв'язання питань, які висвітлювалися на відповідному заході.