портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання заборгованості із зарплати та шляхів її погашення обговорили учасники онлайнового засідання Міжвідомчої робочої групи

Опубліковано 21 грудня 2021 року, 11:36

Питання заборгованості із заробітної плати та шляхів її погашення обговорили учасники онлайнового засідання Міжвідомчої робочої групи під головуванням міністра економіки України Юлії Свириденко сьогодні, 21 грудня.

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив, що заборгованість на підприємствах Донеччини від початку року зросла з 690,9 млн до 803,9 млн гривень.

Найбільші проблеми в цьому році - у вугільній галузі. Тут заборгованість зросла на 210,6 млн гривень. Водночас на підприємствах інших галузей заборгованість вдалося зменшити на 96,6 млн гривень.

«Під час обговорення озвучили свої пропозиції щодо того, як погасити борги, передусім перед шахтарями, і не допустити їх появи у майбутньому. Працюємо послідовно, щоб усі отримували зароблене вчасно і в повному обсязі», - зазначив Павло Кириленко.