портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Плануй свій професійний розвиток вже сьогодні

Опубліковано 08 січня 2024 року, 17:32

Йти в ногу з часом, навчатися, відновлювати професійні навички, з урахуванням сучасних викликів економіки та ринку праці, допомагає служба зайнятості. Ми пропонуємо отримати додаткову освіту або перекваліфікуватися, використовуючи ваучер на навчання.

Його вартість встановлюється в межах вартості навчання і не перевищує десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Станом на сьогодні - це 30280 грн. 

Опанування нового фаху відбувається за пріоритетними видами економічної діяльності та значно підвищує шанси на працевлаштування відповідно до вимог ринку праці. Обрати напрямок навчання можна тут: https://t1p.de/xqf4f 

Минулого року цією послугою в Донецькій обласній службі зайнятості скористалася 1101 людина. Найбільший попит спостерігався на такі професії, як: електрогазозварник, лицювальник-плиточник, охоронник, кухар, кондитер, водій навантажувача та спеціальності: психологія, медсестринство, медицина, соціальна робота, дошкільна освіта, середня освіта, підприємництво і торгівля.

Механізм отримання ваучера на навчання врегульований Порядком видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці від 20.03.2013 № 207 https://t1p.de/x74kb

Докладніше з умовами отримання ваучера можна ознайомитись на сайті Державного центру зайнятості: https://t1p.de/rtnoe

Подати онлайн-заявку на отримання ваучера можна за посиланням https://voucher.dcz.gov.ua/.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.