портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 100 будівельників зводять багатопрофільну обласну лікарню у Краматорську

Опубліковано 12 жовтня 2021 року, 11:56

Понад  сто будівельників та десятки одиниць спеціалізованої техніки виконують роботи зі спорудження обласної лікарні третього рівня, які тривають у Краматорську в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».  

Сьогодні, 12 жовтня, з ходом робіт ознайомились заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников та керівники профільних департаментів. 

За словами підрядників, на об’єкті тривають земляні роботи та вже змонтовано 1727 паль за основними блоками. Тривають роботи з улаштування тимчасових водоводів та електричних мереж, зведення фундаменту лікарні та будівельного містечка.  

 «Зараз ми отримуємо бетон від трьох підприємств і збільшили кількість працівників на майданчику. Це дозволить швидше та якісніше виконувати роботи. Ми вдячні Донецькій облдержадміністрації за постійну підтримку, адже саме завдяки допомозі спеціалістів ОДА ми можемо вчасно вирішувати усі проблемні питання, які виникають під час робіт», - зазначив керівник проєкту ТОВ «Ріола-модуль» Руслан Кочедеря.

 Нагадаємо, тут буде одне з п'яти сучасних медичних містечок в Україні.  Медичний комплекс буде готовий приймати пацієнтів і з сусідніх областей.