портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 1200 будинків поблизу лінії розмежування відновлено силами ДСНС за рахунок матеріального резерву Донецької ОДА

Опубліковано 19 жовтня 2020 року, 14:58

Понад 1200 житлових будинків вздовж лінії розмежування відновлено у Донецькій області протягом поточного року силами підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій за рахунок матеріального резерву Донецької облдержадміністрації.  Про це під час щоденного брифінгу з протидії поширенню коронавірусної інфекції та території області повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи Ігор Бойко.

"На сьогодні у нас відновлено трохи більше ніж 1200 домогосподарств протягом цього року. До широкомасштабних робіт, які були розгорнуті цьогоріч влітку, були залучені 250 співробітників ДСНС з усієї України та 50 осіб від Головного управління ДСНС у Донецькій області. На сьогодні усі придані сили повернулись додому, роботи продовжують виконувати 44 співробітника ГУ ДСНС у Донецькій області", - сказав він.

За словами Ігоря Бойка, відновлення будинків планують завершити до 1 листопада, і за цей період додатково буде відновлено близько 50 домогосподарств. Наразі продовжується панування робіт на наступний рік.