портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 6 тисяч родин на Донеччині знову зі світлом

Опубліковано 26 серпня 2022 року, 15:15

25 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі отримали від військових дозвіл на проведення низки ремонтів та відновили електропостачання 25 населених пунктів. Знову отримують електропостачання 6 327 родин у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Енергетикам вдалося потрапити до низки місць пошкоджень мереж у Авдіївській та Бахмутській громадах і відремонтувати їх. Відновлене світло у 2,7 тисячах домогосподарств та понад 1 тисячі домогосподарств відповідно.

Крім того, вчора фахівці енергокомпанії змогли виконати ремонти у Дружківській, Костянтинівській, Мар’їнській та Торецькій громадах, що також постійно піддаються обстрілам.

На території області ворог використовує усі види озброєнь. Тож енергетична інфраструктура також постійно руйнується. Найскладнішими напрямками залишаються Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Поки що без світла 89 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. 

За інформацією ДТЕК Донецькі електромережі