портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини продовжують проводити інформаційні акції у різних містах України

Опубліковано 26 серпня 2022 року, 14:20 , Донецький обласний центр зайнятості

Продовжується робота мобільних груп Донецької обласної служби зайнятості у новому форматі та на нових територіях. Рекрутери розширюють географію своєї професійної діяльності та надають консультації громадянам, які проживають у різних куточках України.

Наразі фахівці Слов’янського міського центру зайнятості провели вуличну акцію у Білій Церкві, що на Київщині. Захід пройшов біля одного з гуманітарних центрів. Спеціалісти надали інформаційну підтримку переселенцям зі Слов’янського регіону, які знайшли тимчасовий прихисток у цьому місті. В процесі індивідуальної бесіди, зацікавлені в пошуку роботи, відвідувачі центру були ретельно поінформовані про послуги, що надаються службою зайнятості. Також спеціалісти надали інформацію про професії, актуальні на ринку праці Білоцерківського району, і конкретні вакансії з наданням житла та соціального пакету. Окремий акцент фахівці зробили на організації професійного навчання та додаткової професійної освіти у вигляді ваучерів. Окрім цього, донеччани дізналися про зручні онлайн-сервіси з безліччю корисного контенту у сфері зайнятості населення, зокрема про чат-бот служби зайнятості Донеччини та безкоштовний канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» у Telegram.

Подібні вуличні акції будуть проведені ще неодноразово, в тому числі і в інших містах нашої держави.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою