портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: наближаємо послуги до мешканців віддалених районів Донеччини

Опубліковано 17 вересня 2024 року, 14:54 , Донецький обласний центр зайнятості

Безбар’єрність та доступність послуг наразі відіграє важливу роль у створенні рівних можливостей для всіх громадян на ринку праці. Саме таким принципам відповідає робота мобільного центру зайнятості, який працює у Донецькій області.

17 вересня фахівці Слов’янського міського центру зайнятості відвідали село Маяки Святогірської громади. Спеціалісти служби поінформували присутніх про актуальні вакансії, в тому числі з наданням житла та дистанційним форматом роботи, можливості профнавчання та отримання ваучерів на навчання тощо. Також фахівці звернули увагу учасників на онлайн-сервіси служби зайнятості, зокрема переселенцям презентували чат-бот у Telegram «Єдине вікно: помічник ВПО».

Представникам бізнесу та особам, які планують розпочати власну справу, детально розповіли про програми фінансової підтримки від служби зайнятості та урядовий проєкт «єРобота» «Власна справа», ознайомили з онлайн-платформою для підприємців на порталі Дія. Бізнес.

Окрім цього, заступниця директора Слов’янського міського центру зайнятості Світлана Бондарєва зустрілась із представником Святогірської міської військової адміністрації Сергієм Багрієм. Під час зустрічі обговорювались питання співпраці на поточний рік та плани на майбутнє.

Слов’янський міський центр зайнятості й надалі надаватиме необхідні послуги мешканцям віддалених районів області.

Інші новини за темою