портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нова професія за ваучером: історія працевлаштування Ірини Ромась з Бахмута

Опубліковано 16 жовтня 2024 року, 09:48 , Донецький обласний центр зайнятості

Війна внесла свої корективи у життя багатьох українців. Однією з тих, хто зіткнувся з необхідністю починати все спочатку, стала Ірина Ромась із Бахмута. Вимушена евакуація, зміна місця проживання, пошук роботи – все це стало випробуванням для жінки. Але завдяки власній наполегливості та підтримці держави, Ірина змогла не лише адаптуватися до нових умов, а й знайти роботу за бажаною професією.

У квітні 2022 року Ірина переїхала до Тернівки Дніпропетровської області. На новому місці було складно знайти роботу за фахом, але жінка не збиралася здаватися. Скориставшись програмою навчання за ваучером від служби зайнятості, Ірина обрала спеціальність «Охоронник».

Нову кваліфікацію жінка здобула у Міжрегіональному центрі професійної підготовки. Завдяки підтримці кар’єрного радника Бахмутського міського центру зайнятості, вона швидко знайшла роботу за новим фахом.

«Я дуже вдячна за допомогу, яку мені надали, – каже Ірина. – Завдяки цій програмі я не тільки здобула нову професію, але й почуваюся більш впевненою в майбутньому».

Дізнатися докладніше про програму ваучерів та подати онлайн-заявку на навчання можна на сайт Державної служби зайнятості за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

Інші новини за темою