портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Центр зайнятості на Донеччині допомагає ветеранам реалізувати себе у мирному житті

Опубліковано 09 жовтня 2024 року, 09:08 , Донецький обласний центр зайнятості

Повернення до цивільного життя після військової служби – це новий виклик, який потребує адаптації та підтримки. Одним з ключових питань для демобілізованих є працевлаштування. Державні програми допомагають ветеранам знайти роботу за фахом та реалізувати себе у мирному житті.

Андрій, досвідчений інженер програмного забезпечення, після демобілізації звернувся до Краматорського міського центру зайнятості з метою пошуку роботи. Маючи цінний досвід та знання, він бажав застосувати їх у мирному житті.

Фахівці центру зайнятості провели детальну консультацію з Андрієм, допомогли скласти професійне резюме та підготуватися до співбесід.

Разом були проаналізовані актуальні вакансії на порталі державної служби зайнятості та в Е-карті вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування. Це дозволило визначити найперспективніші напрямки для працевлаштування.

Завдяки спільним зусиллям, Андрія запросили на роботу до державної організації. Ветеран не тільки знайшов роботу за фахом, але й отримав можливість реалізувати себе у мирному житті.

Запрошуємо учасників бойових дій, якім потрібна допомога у пошуку роботи, зміні професії, започаткуванні власної справи, до співпраці, ми завжди готові допомогти. Контакти наших фахівців тут: https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

Інші новини за темою