портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соціальний супровід: крок до успішної реалізації

Опубліковано 27 вересня 2024 року, 09:21 , Донецький обласний центр зайнятості

Жителька Добропілля Катерина Русу, мама маленької дитини, яка вимушено переїхала через війну, за підтримки служби зайнятості змогла знайти роботу за фахом та реалізувати себе як професіонал.

Жінка мала економічну освіту та досвід роботи продавцем-консультантом, мріяла повернутися до своєї професії. Однак, переїзд у віддалене село Ракша, догляд за дитиною та тривала перерва в роботі стали на заваді її планам.

Саме тоді Катерина звернулася до Добропільського міського центру зайнятості. Безробітна опанувала нові навички, необхідні для успішного працевлаштування. Вона відвідала тренінги з пошуку роботи, складання резюме та проходження співбесіди. Крім цього жінці запропонували дистанційний курс підвищення кваліфікації за спеціальністю «Комп’ютеризований бухгалтерський облік», що дозволило їй оновити свої знання та навички.

Спеціалісти центру зайнятості також допомогли Катерині працевлаштуватися за гнучким графіком, що дозволило їй поєднувати роботу з доглядом за дитиною.

І тепер, завдяки спільним зусиллям, жінка успішно працює фахівцем з організації та проведення роботи з питань фізичної культури та спорту у міській територіальній громаді.

Якщо ви шукаєте роботу або маєте потребу у кваліфікованих кадрах, звертайтеся до наших фахівців, контакти тут: https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

Інші новини за темою