портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості на Донеччині допомагає знайти роботу

Опубліковано 14 жовтня 2024 року, 09:37 , Донецький обласний центр зайнятості

Вікторія Цівковська, мешканка селища Райгородок, за допомогою у пошуках роботи звернулася до Слов’янського міського центру зайнятості. Безробітна розуміла, що знайти роботу у невеличкому населеному пункті самотужки непросто.

Першими кроками взаємодії з кар’єрним радником було узгодження індивідуального плану працевлаштування і складання якісного резюме. Вікторія приймала участь у семінарах та тренінгах з техніки пошуку роботи, розглядала пропозиції роботодавців. При підборі підходящих вакансій в інших населених пунктах обов’язково враховувалась транспортна доступність до місця роботи.

Однією з пропозицій була вакансія фахівця із соціальної роботи в КЗ «Центр надання соціальних послуг» Миколаївської міської ради Краматорського району. Вікторія не мала досвіду роботи у цій сфері, проте вирішила спробувати свої сили. Роботодавець оцінив бажання кандидатки розвиватися та вчитися, і жінку було працевлаштовано.

Якщо ви шукаєте роботу або вам потрібні кваліфіковані працівники, звертайтеся до центру зайнятості (контакти тут: https://t1p.de/2u2np), наші фахівці завжди готові допомогти.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.


Інші новини за темою