портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Поради щодо складання бізнес-плану на отримання мікрогранту

Опубліковано 29 червня 2023 року, 14:21 , Донецький обласний центр зайнятості

Завдяки проєкту «Власна справа», який реалізується в рамках програми «єРобота», можна отримати мікрогрант на започаткування або розвиток власного бізнесу. Одержати грант можуть як діючі підприємці, так і громадяни, які не мають досвіду цієї діяльності. Однією з головних умов участі є наявність у претендента якісного бізнес-плану.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у програмі, але не знаєте як правильно спланувати свій бізнес, рекомендуємо ознайомитись із порадами нижче.

Окрім цього, Ви можете пройти навчальний курс «Мікрогрант: написання бізнес-плану» в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ. В рамках навчання Ви дізнаєтесь про умови та нюанси отримання мікрогранту, отримаєте теоретичні та практичні знання щодо написання бізнес-плану за шаблоном, що затверджений Міністерством економіки, та зможете підготуватися до співбесіди. Тривалість навчання складає 2-3 дні.

Обрати центр профтехосвіти ДСЗ та дізнатися про початок навчання можна за посиланням https://bit.ly/3INUNrw 

Більш детально про умови отримання гранту та участі у проєкті "Власна справа" - https://bit.ly/3qhmlyT 

Зацікавлені особи можуть отримати консультації щодо проєкту за телефоном «гарячої лінії» Донецького обласного центру зайнятості 0 800 33 61 67

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості