портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святкування Дня Конституції України в гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 29 червня 2023 року, 13:42 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В гуманітарних хабах за межами нашої області внутрішньо переміщені особи приєдналися до відзначення державного свята Дня Конституції України, повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

У гуманітарному хабі Мар'їнської міської військової адміністрації у м.Павлоград для дітей проведено тематичний святковий захід «Конституція – оберіг нашої державності». Маленькі українці мали можливість проявити ерудицію під час проведення правової вікторини, конкурсу «Мої права та обов'язки», переглянути відеоматеріал «Конституція України для дітей просто і зрозуміло». Також, діти активно брали участь у майстер-класі з виготовлення патріотичних сувенірів та конкурсі малюнків «Національні символи нашої Держави».

Працівниками Медичного хабу для переселенців з Донецької області – дитячого центру психологічної підтримки «Дитина з майбутнім» Торецької громади у місті Києві проведено бесіду про Україну, її символи, Конституцію, а  для дітей - майстер-клас з ліплення сердець з полімерної глини та розфарбування їх в синьо-жовті кольори, що символізує нашу любов до рідної неньки України. 

Наприкінці святкових заходів всі учасники отримали подарунки із солодощами.

В соціальному хабі м. Умань «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде»  проведено інформаційну зустріч для дітей з числа ВПО «Конституція – оберіг нашої державності» з відео-вікториною "Що ти знаєш про Україну?" та майстер-класом з виготовлення патріотичних браслетів, які діти можуть подарувати своїм рідним.

Активними заходами  на свіжому повітрі свято відзначили в Гуманітарному центрі «Мій Часів Яр у Києві».

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають у м. Дніпро, отримали  від гуманітарних хабів запрошення на концерт різножанрової музики до Дня Конституції «Акорди незламності» у Дніпропетровському Будинку органної та камерної музики.

За інформацію департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації