портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Посадові особи низки структурних підрозділів ОДА та п’яти райдержадміністрацій прослухали семінар щодо запобігання корупції

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 14:12 , Управління запобігання та виявлення корупції

Онлайновий семінар на тему “Застосування обмежень встановлених Законом України “Про запобігання корупції” провело  управління запобігання та виявлення корупції Донецької облдержадміністрації з посадовими особами низки структурних підрозділів ОДА та п’яти райдержадміністрацій 29 жовтня. 

Зокрема, у семінарі взяли участь посадові особи організаційного управління, управління кадрового забезпечення та з питань нагород, юридичного управління, управління діловодства та контролю, управління з питань звернення громадян та доступу до публічної інформації, управління фінансового забезпечення, відділу інформаційно — комп’ютерного забезпечення, відділу адміністрування державного реєстру виборців, сектору внутрішнього аудиту сектору режимно — секретної роботи апарату облдержадміністрації та посадовими особами Бахмутської, Волноваської, Краматорської, Маріупольської, Покровської райдержадміністрацій.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

1. Закон України “Про запобігання корупції” про обмеження, які встановлені для державних службовців.

2.  Обмеження щодо одержання подарунку і запобігання одержанню неправомірної вигоди або подарунку та поводження з ними.

3. Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Спільної роботи близьких осіб і обмеження після припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функції держави..

Наприкінці учасникам семінару було запропоновано пройти тестування на обізнаність антикорупційного законодавства на тему “Застосування обмежень встановлених Законом України “Про запобігання корупції”.