портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Реалізація програми «Молодіжний працівник» триває у Донецькій області

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 14:26 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тренінг за програмою «Молодіжний працівник»  наприкінці жовтня зібрав у Святогірську молодіжних лідерів, представників та представниць громадського та державних секторів по роботі з молоддю у Донецькій області.  

Впровадження програми «Молодіжний працівник» у Донецькій області – унікальна можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю. Це сприятиме збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Протягом усього тренінгового інтенсиву учасники та учасниці тренінгу підвищували свої теоретичних знання та практичні навички щодо формування та реалізації обґрунтованої молодіжної політики.

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено тренерками КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА.

Захід проводився з урахуванням всіх протиепідемічних заходів, затверджених Кабінетом міністрів .  Всі учасники, які брали участь у проєкті, мають  повну вакцинацію від коронавірусу, підтверджену зеленим COVID-сертифікатом.