портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Постраждалим від ворожих обстрілів громадам Донеччини допомагає будівельними матеріалами фонд Едуарда Мкртчана

Опубліковано 17 березня 2023 року, 17:11

Мешканці нашої області постійно отримують підтримку від небайдужих людей та організацій. Так, наприклад. в рамках реалізації проєкту «Турбота» Благодійного фонду Едуарда Мкртчана надходить гуманітарна допомога постраждалим від ворожих обстрілів громадам Донеччини. На початку березня фонд придбав та доставив у регіон будівельні матеріали - першу партію вже передали Краматорській, Слов'янській, Миколаївській, Дружківській, Костянтинівський, Лиманській, Святогірській та Черкаській громадам для організації та здійснення невідкладних та вкрай важливих робіт з ремонту житлових будинків постраждали. 

Протягом перших двох тижнів цього місяця фондом доставлено у Краматорськ для передачі територіальним громадам будівельних матеріалів на суму 8.36 млн. грн. Це скло, плита OSB, металопрофіль покрівельний та металочерепиця. Всього ж поточним етапом проєкту «Турбота» передбачено передати громадам області будматеріалів на суму 14.8 млн.грн. Це не перша така допомога - раніше, наприкінці 2022 – на початку 2023 року фондом вже було придбано та передано територіальним громадам будматеріалів на суму 4.9 млн. грн.

На думку засновника фонду Едуарда Мкртчана, підтримка людей зараз є головним завданням організації. І у цьому важливу роль відіграє постійна взаємодія з очільником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, районними військовими адміністраціями, головами громад, які оперативно реагують на потреби мешканців та швидко вирішують проблемні питання.