портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Потерпілі на виробництві Донеччини забезпечуються технічними засобами реабілітації за рахунок коштів ФССУ

Опубліковано 01 вересня 2022 року, 12:59

Попри умови воєнного стану управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує забезпечувати потерпілих на виробництві технічними засобами реабілітації відповідно до рішення МСЕК.

З початку року відділеннями управління було видано технічні та інші засоби реабілітації потерпілим Донецької області на суму майже пів мільйона гривень.

Цього місяця Торецьке міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області спільно з Дніпровським відділенням Фонду у Дніпропетровській області забезпечили потерпілого на виробництві - особу з інвалідністю І групи, який перебуває на обліку у Торецькому міському відділенні та тимчасово перемістився у м. Дніпро, колісним кріслом.

Нагадуємо, що потерпілі, яким за рішенням МСЕК установлена потреба в засобах пересування, звертаються до робочих органів виконавчої дирекції Фонду з відповідною заявою. Потерпілі забезпечуються засобами пересування без права продажу, дарування і передання.

З питань забезпечення технічними засобами реабілітації потерпілі на виробництві можуть звертатися за телефонами відділень управління: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/don/uk/publish/article/112137.

За матеріалами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області