портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стало відомо, в оселі скількох мешканців Донеччини повернули світло у серпні

Опубліковано 01 вересня 2022 року, 12:21

Протягом серпня попри активні бойові дії енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання понад 270 тисяч родин. Усього ж з початку повномасштабного вторгнення фахівці енергокомпанії відновити енергопостачання понад 2,7 млн домогосподарств у Донецькій області.

Попри важку ситуацію аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових змогли відремонтувати низку пошкоджень мереж та повністю чи частково повернути світло в оселі мешканців 413 населених пунктів. Знову зі світлом 271 906 родин. 

Зокрема за вчора фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули живлення в оселі 8,3 тисяч родин у Краматорському, Покровському, Бахмутському та Волноваському районах. Повністю чи частково світло повернули у 14 населених пунктів.

Ситуація в області залишається надзвичайно важкою. Наразі без електропостачання – 87 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський. 

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі