портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Опубліковано 26 листопада 2018 року, 15:30

Повна назва документа державного планування: проект регіональної Програми поводження з промисловими відходами в Донецькій області на 2018-2020 роки (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Донецька обласна державна адміністрація.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту регіональної Програми поводження з промисловими відходами в Донецькій області на 2018-2020 роки розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 26 листопада 2018 року на сайті департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та на сайті Донецької облдержадміністрації та триватиме до 26 грудня 2018 р.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проектом Програми та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: вул. Б. Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313 або за тел.: 095 644 25 25.

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, проекту регіональної Програми поводження з промисловими відходами в Донецькій області на 2018-2020 роки подаються до:

Відділу поводження з відходами управління з видачі документів дозвільного характеру департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації.

Відповідальна особа: Заступник начальника відділу поводження з відходами Тинор Марина Євгенівна (контактні дані: [email protected] ; тел.: 095 644 25 25).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 26 грудня 2018 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.